Reserveren

Neem een kijkje in de kalender voor de beschikbare periodes. Vul het aanvraagformulier in en stuur door. U ontvangt een bericht van ons binnen de 3 dagen. Zodra het voorschot door u werd gestort is uw reservatie definitief.

Reservatieformulier

( * = verplicht in te vullen)

     Tot  
  
  
   volwassenen &       kinderen 
         
Leeftijd kind(eren):
         
Babyspullen (babybed, hoge stoel, verzorgingskussen) nodig?


 
         
verhuurvoorwaarden  *

Enkele vuistregels – verhuurvoorwaarden
We zijn eerlijk: om de sfeer van het huisje te waarborgen, vragen wij om uiterlijk 1 week voor uw komst een waarborg van 150 EUR op onze rekening te storten. Zonder schade ontvangt u deze ten laatste 14 dagen na uw verblijf terug via storting op uw rekening.

De eindschoonmaak, alsook een basis bed- en badlinnenset is inbegrepen in de huurprijs als u rechtstreeks boekt via ons. We verwachten wel dat u alle vuilbakjes leegmaakt in de grote vuilnisbak (opgelet: wij recycleren!) en dat u de keuken zonder kookresten achterlaat. Net zoals u uw eigen huis zou verlaten als u er voor langere tijd op uit trekt.

Wat u zeker moet weten
Huisdieren zijn helaas niet toegelaten, en roken mag enkel buiten. Zo houden we een verblijf in Villa Eugénie voor iedereen aangenaam.


 

Hartelijk dank voor uw aanvraag, u mag spoedig een finale bevestiging van uw reservatie en betalingsinstructies in uw mailbox verwachten.